Joves

INFORMACIÓ D’INTERÈS PELS JOVES

 

  • SERVEI DE JOVENTUT

L’Ajuntament de Castellfollit de la Roca, ha signat un conveni amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa, i per tant, disposa de la figura d’una Tècnica de Joventut al municipi, que és qui elabora el Pla Local de Joventut i qui fa d’enllaç entre els joves i l’Ajuntament, per tal convertir propostes joves en projectes al municipi.

Si vols formar part del grup de joves de Castellfollit de la Roca, vols participar o estar informat de les activitats que s’organitzen al municipi o a la comarca relacionats amb joves, pots contactar amb la Tècnica de Joventut (Cristina):

criera@garrotxa.cat

618509099 (whatsapp)

facebook: Cris tècnica de Joventut: https://www.facebook.com/cris.tecnicadejoventut

Servei de Joventut del Consell Comarcal:

www.garrotxajove.cat

  • ESPAI JOVE LA COOPE

Des de l’estiu passat, i dins el projecte Brigades de Voluntaris d’estiu, els joves del municipi van acondicionar una sala sobre el dispensari del poble per tal que esdevingués l’Espai Jove del municipi.

Així, cada dijous a la tarda, es troben amb el dinamitzador per tal de compartir propostes, crear activitats i tenir un espai de trobada per als joves de Castellfollit de la Roca.

Aquest grup de joves, cada any signa un conveni amb l’Ajuntament, on a canvi de dur a terme activitats al municipi, tenen una activitat jove gratuïta com a compensació. Així, el grup de joves organitza diferents accions al municipi (activitats infantils durant la festa major o fires que es fan al municipi, activitats per les vacances de nadal, tallers,…)

 

  • Sortida Jove a Portaventura

El proper 1 d’abril tindrà lloc la sortida a Portaventura de tots els joves majors de 14 anys que s’apuntin abans del 20 de març. Si estàs interessat no t’encantis i fes la teva inscripció!!!

portaventura

 

  • Fòrum Jove a Castellfollit de la Roca (03/02/2016)

cartell fòrum retall

 

  • Nou blog del servei de Joventut (18/01/2010)

Aquest 2010 l’àrea de juventut del consell comarcal estrena un blog dirigit a tots els/les joves de la comarca de la Garrotxa, on hi penjaran les informacions corresponents a les activitats conjuntes.

L’enllaç del bloc AQUÍ

 

  • Taller de maquillatge de fantansia (25/02/2011)

El passat divendres dia 25 de febrer es va dur a terme el taller de maquillatge de fantasia.

Aquí podeu veure el resultat final.